Evenement
22-04-2023

Wandelen met IBD Eijsden

Wanneer
zaterdag 22 april 2023
10.30 - 12.00 uur

Waar

Cultureel centrum
Breusterterstraat 23
Eijsden

Meld je aan

Wandel je mee met en wandeling van ca. 6 km door Eijsden; langs de opnamelocaties van de meest populaire tv-serie uit de jaren ’70, Dagboek van een Herdershond.

Wandelen is goed voor iedereen. Het versterkt je spieren, is goed voor je conditie. Je bent lekker buiten en tijdens deze wandeling voor mensen met IBD spreek je ook nog eens mensen die weten wat jouw ziekte inhoudt.

Iedereen die de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa heeft kan meelopen; of je al langer of nog maar kort de diagnose hebt. Tijdens de wandeling wissel je ervaringen uit en spreek je elkaar op een informele manier. Je vindt hierdoor herkenning en erkenning. Deelname aan de wandeling is gratis. Na afloop wordt er een kopje thee of koffie aangeboden.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780