Evenement
05-03-2022

Wandelen met IBD - Enkhuizen

Wanneer
zaterdag 5 maart 2022
10.30 - 12.00 uur

Waar

Startlocatie:

VVV Enkhuizen (naast het station)
Tussen Twee Havens 1
1601 EM Enkhuizen

Meld je aan

Het is heerlijk om buiten te wandelen. Wandelen is goed voor de botten, spieren en het werkt ontspannend. Tijdens deze wandeling wandelen we door bijzondere straatjes van Enkhuizen. Veel straatnamen zijn ontstaan in de volksmond. Ze zijn genoemd naar een opvallend kenmerk zoals een groot gebouw, de handel die er werd gedreven of een afbeelding op een uithangbord of gevelsteen.

Naast het mooie van Enkhuizen spreek je onderwerg mensen die net als jij IBD hebben. Je hoort hoe anderen met bepaalde zaken omgaan. Je kunt jouw ervaringen delen en elkaar vragen stellen.

De wandeling is ongeveer 4,5 km lang. Na afloop krijg je een kopje koffie of thee aangeboden. (Let op: denk aan de geldende maatregelen van het RIVM/Overheid)

Gratis parkeren kan bij het station, op parkeerplaats Ossenmarkt. Of in één van de blauwe zones, met parkeerschijf, voor maximaal drie uur.

Deelname aan de wandeling is gratis. Wandel je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780