Evenement
01-07-2023

Wandelen met IBD Groningen

Wanneer
zaterdag 1 juli 2023
14.00 - 15.30 uur

Waar

Startlocatie
Momentum
Bieskemaar 2 A
9735 AE Groningen

Meld je aan

Wandel mee met onze ervaringsdeskundige vrijwilligers. Zij hebben zelf de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa, of zijn ouder van iemand met IBD. Met andere deelnemers wissel je op ongedwongen manier ervaringen uit.

Tijdens de wandeling ontmoet je mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. De herkenning is dus vaak groot. Je hoeft niemand uit te leggen wat het is om IBD te hebben. Wel kan je jouw verhaal kwijt of je vragen stellen. Je hoort ook hoe andere met hun ziekte omgaan. Daarnaast is het gezond om te wandelen en heerlijk buiten te zijn. Bovendien geniet van je van omgeving.

De route is 5.5 kilometer lang door het Kardinger recreatiegebied van Natuurmonumenten en het Beijumerbos. En een stukje langs de rand van de woonwijk Beijum. Een mooi landelijke route dus!

Na afloop van de wandelingen bieden we je graag een kopje koffie of thee aan. Deelname is gratis.

Na je aanmelding ontvang je ongeveer een week voor de wandeling een mail met de bevestiging.

Wandel je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780