Evenement
15-10-2022

Wandelen met IBD - Hoogerheide

Wanneer
zaterdag 15 oktober 2022
10.00 - 11.30

Waar

Startlocatie
Recreatiepark Familyland
Groene Papegaai  19
4631 RX  Hoogerheide

Meld je aan

Wandelen is goed voor iedereen! Naast dat het ontspant, je botten en spieren versterkt en het je conditie op peil houdt, spreek je tijdens deze wandeling ook nog eens andere mensen met IBD. Je kunt tijdens het wandelen op een ongedwongen manier in gesprek met andere mensen over de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Je hoort hoe anderen met bepaalde zaken omgaan. Je kunt ook al wandelend je verhaal doen of vragen stellen.

De vrijwilligers van de regio Noord-Brabant West organiseren een wandeling in natuurgebied Kortenhoeff, onderdeel van Grenspark Kalmthoutse Heide. Er worden twee korte bewegwijzerde wandelingen gelopen.

De start is vanaf recreatiepark Familyland. Vanaf daar wordt er één wandeling gelopen. Er is dan een pauze waarbij je kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Tevens is er de mogelijkheid om naar het toilet te gaan. Daarna wordt de tweede lus gewandeld.

Deelname is gratis. Loop je mee?

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780