Evenement
29-09-2023

Wandelen met IBD Hoorn

Wanneer
vrijdag 29 september 2023
13.30 - 15.00 uur

Waar

Startlocatie:
aan de voorzijde van het station, bij de stenen bankjes aan het stationsplein

Meld je aan

Wandelen is voor iedereen goed; je bent lekker buiten. Het bewegen is goed voor je spieren, je botten en je conditie. Onderweg spreek je ook nog mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Vaak zijn deze gesprekken informeel en luchtig. Je vindt erkenning en herkenning in de verhalen van anderen. Je kunt ook vragen stellen aan je wandel-genoten.

Tijdens deze wandeling verkennen we een deel van deze oude VOC-stad aan het Markermeer. Onderweg wandelen we langs veel groen en aantal belangrijke monumenten. We lopen langs de historische haven, de oude stadswal en het Julianapark.

De route duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop wordt er een drankje aangeboden en praten we gezellig na. Onderweg is er voldoende gelegenheid om naar het toilet te gaan.

We verzamelen aan de voorzijde van het station, bij de stenen bankjes aan het stationsplein.
Parkeren kan aan de achterzijde van het station, op de P+R aan de Van Dedemstraat (betaald). Via de loopbrug kom je aan de voorzijde van het station.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780