Evenement
14-07-2024

Geannuleerd: Wandelen met IBD Kampen

Wanneer
zondag 14 juli 2024
14.00 - 15.30 uur

Waar

Verzamelplaats:
Station Kampen

Meld je aan

Wandel mee en ontmoet andere mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of andere vormen van colitis.

Wandelen is goed voor iedereen! Het versterkt je spieren, je bent heerlijk buiten en het is goed voor je conditie. Tijdens de wandeling, onder leiding van onze ervaringsdeskundige vrijwilligers, ontmoet je mensen die net als jij de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of andere vormen van colitis hebben. De herkenning is daarom vaak groot. Je hoeft niemand uit te leggen wat het is om met jouw ziekte te leven. Je kan jouw verhaal kwijt of je vragen stellen. Je hoort ook hoe andere met hun ziekte omgaan. Bovendien geniet van je van omgeving.

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een buitengewoon levendig karakter. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met de gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780