Evenement
18-11-2023

Wandelen met IBD Loonse en Drunense duinen

Wanneer
zaterdag 18 november 2023
10.00 - 11.30 uur

Waar

De parkeerplaats bij ‘De Roestelberg’
Roestelbergseweg 2
5171 RL Kaatsheuvel

Meld je aan

Heb je IBD? Wandel mee in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het is een uniek stuifzandgebied in West-Europa. Wandel over paden die aan weerskanten omsloten worden door hoge begroeide stuifkoppen. De wandeling is ruim een uur. Tijdens de wandeling spreek je  mensen die net als jij Crohn of colitis hebben. Het maakt niet uit of je al langer of nog maar net de diagnose hebt; iedereen is welkom! Op een ongedwongen manier spreek je andere mensen en hoort hoe zij met hun ziekte omgaan.

Wandelen is goed voor iedereen: het helpt je je conditie te verbeteren, en versterkt je botten en spieren. Je bent lekker buiten en daarmee versterk je je immuunsysteem.

Na afloop wordt er een kopje koffie of thee aangeboden bij De Roestelberg. Deelname aan de wandeling is gratis. Loop je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780