Evenement
05-11-2022

Wandelen met IBD Medemblik

Wanneer
zaterdag 5 november 2022
10.30 - 12.00 uur

Waar

Meelmolen De Herder
Westerdijk 3
Medemblik

Meld je aan

Ook in het najaar is het heerlijk om  buiten te zijn en te wandelen. Wandelen helpt je je conditie te verbeteren, het versterkt je  spieren en je botten. Tijdens een wandeling met mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben, wissel je je ervaringen uit. Je bent op een ongedwongen manier in gesprek  met andern en hoort hoe zij met hun ziekte omgaan.

Dit keer gaat de wandeling door Medemblik. Tijdens de Gouden Eeuw was de havenstad Medemblik van groot belang voor de handel. Deze route neemt je mee langs de prachtige pakhuizen, schilderachtige straatjes en prominente poorten.

De startlocatie is meelmolen De Herder aan de Westerdijk 3 te Medemblik. Van daaruit wandelen we, in ongeveer 1,5 uur tijd bijna 5km. door de stad. Na afloop wordt een kopje koffie of thee aangeboden. Er is voldoende gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Er is gratis parkeermogelijkheid op het terrein van de molen. Vanaf station Medemblik loop je in ongeveer 7 minuten naar de molen.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780