Evenement
10-04-2022

Wandelen met IBD Mookerheide/Molenhoek

Wanneer
zondag 10 april 2022
13.00 – 15.00 uur

Waar

Startlocatie:
Parkeerplaats (Zuidzijde) NS station Mook Molenhoek
Lindenlaan 31
6584 AC Molenhoek

Meld je aan

De wandeling, georganiseerd door vrijwilligers van de regio Gelderland, is net over de grens van de provincie Gelderland, in het noordelijkste puntje van de provincie Limburg op de Mookerheide. Je geniet van de prachige natruur; een oase voor de wandelaar. Je spreekt tijdens de wandeling mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Op een ongedwongen manier kan je ervaringen uitwisselen. De route is ongeveer 6,3 km  met halverwege een rustpauze bij herberg – restaurant `t Zwaantje https://www.t-zwaantje.nl/ . Hier wordt er een kopje koffie of thee aangeboden.

Het Jachtslot de Mookerheide https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/mookerheide/projecten/landgoed-mookerheide-de-steigers  ligt ook op de route.

Deelname aan de wandeling is gratis. Loop je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780