Evenement
13-05-2023

GEANNULEERD Wandelen met IBD Nieuwstadt

Wanneer
zaterdag 13 mei 2023
10.30 - 12.00 uur

Waar

Bistro Nuuj
Limbrichterstraat 10
6118 AL Nieuwstadt

Meld je aan

Loop mee met deze wandeling ten noorden van Sittard in een waterrijk wandelgebied in het dorp Nieuwstadt. Spreek mensen die ook Crohn of colitis ulcerosa hebben.

Wandelen is goed voor iedereen! Naast dat het ontspant, je botten en spieren versterkt en het je conditie op peil houdt, spreek je tijdens deze wandeling ook nog eens andere mensen met IBD. Je kunt tijdens het wandelen op een ongedwongen manier in gesprek met andere mensen over jouw ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Je hoort hoe anderen met bepaalde zaken omgaan. Je kunt ook al wandelend je verhaal doen of vragen stellen.

De wandeling in Nieuwstadt begint met een prachtig stuk door de weilanden langs de Geleenbeek. Daarna over graspaadjes langs de Vloedgraaf tot de rand van het dorp. Via Isenbruch (Duitsland) en het dorpje Millen wandelen we langs de Vloedgraaf terug naar het dorp. Daar wordt een kopje koffie of thee aangeboden.

Loop je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780