Evenement
26-09-2020

Wandelen met IBD Oisterwijk

Wanneer
zaterdag 26 september 2020
11.00 uur

Waar

Startpunt: ingang bezoekerscentrum Groot Speijck
Parkeren: Van Tienhovenlaan 4
5062 SK Oisterwijk

Meld je aan

Een wandeling maken; lekker buiten zijn, genieten van de natuur én de mogelijkheid om ervaringen te delen over je Ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.

Op  26 september a.s. organiseert de regio Noord-Brabant west van Crohn & Colitis NL een wandeling waarbij ervaringen delen over de ziekte gecombineerd wordt met wandelen. Je geniet van de Oisterwijkse bossen en vennen, een bosgebied met sfeervolle vennen en verscholen heideveldjes. Onderweg spreek je mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben.

Wandelen verbetert je conditie, het is goed voor je botten, je kraakbeen en het versterkt je spieren. Ook zorgt wandelen voor ontspanning en dat heeft ook weer positieve gevolgen voor je lichaam. Je loopt samen met mensen die ook te maken hebben met een darmziekte. Daardoor wissel je, als je dat wilt, ervaringen over de ziekte uit.

De route is maximaal 4 km lang. We wandelen met een groep van maximaal 12 deelnemers. Je kan een introduce meenemen. Na afloop hopen we je een kopje koffie of thee aan te bieden. Uiteraard nemen we de Corona-regels serieus. We vragen je zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren. Uit eraard meld je je af wanneer je zelf klachten (hoesten, koorts) hebt.

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780