Evenement
29-06-2024

Wandelen met IBD Rijsbergen

Wanneer
zaterdag 29 juni 2024
10.00 - 12.00 uur

Waar

Startlocatie:
Parkeerplaats De Bak
Ettensebaan 25
4891 TG Rijsbergen

Meld je aan

Wandel mee en ontmoet andere mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of andere vormen van colitis.

Wandelen is goed voor iedereen! Het versterkt je spieren, je bent heerlijk buiten en het is goed voor je conditie. Tijdens de wandeling, onder leiding van een gids ontmoet je onze ervaringsdeskundige vrijwilligers en mensen die net als jij de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of andere vormen van colitis hebben. De herkenning is daarom vaak groot. Je hoeft niemand uit te leggen wat het is om met jouw ziekte te leven. Je kan jouw verhaal kwijt of je vragen stellen. Je hoort ook hoe andere met hun ziekte omgaan. Bovendien geniet van je van omgeving.

De wandeling gaat dit keer door natuurgebied De Pannenhoef, onder andere  richting de Zwarte schuur. De wandeling wordt begeleid door een gids.

Na afloop word je een kopje koffie of thee aangeboden in De Menmerhoeve. Deelname is gratis. Ben je erbij?

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780