Evenement
04-02-2023

Geannuleerd: Wandelen met IBD Schoorl

Wanneer
zaterdag 4 februari 2023
10.30 - 12.00 uur

Waar

Startlocatie:

Buitencentrum Schoorlse Duinen
Oorsprongweg 1
1871 HA Schoorl

Meld je aan

Schoorl is een van de mooiste plekken van Noord-Holland en misschien wel van heel Nederland. Je vindt er de hoogste duinen van het land, een prachtige zee met zandstrand, heide en heel veel bos. Wandelen in Schoorl is dan ook enorm afwisselend en geweldig om te doen. Tijdens de wandeling wissel je op een ongedwongen manier ervaringen uit over jouw ziekte. Je hoort de ervaringen van anderen en kan zelf ook vragen stellen of jouw verhaal doen. De startlocatie is het Buitencentrum Schoorlse Duinen. Van daaruit wandelen we, in maximaal 1,5 uur tijd zo’n 5km. door de duinen. Na afloop wordt er een kopje koffie of thee aangeboden. Deelname is gratis. Er is voldoende gelegenheid om naar het toilet te gaan. Loop je mee?

Parkeren kan gratis op het veld aan de Molenweg 11. Sla hiervoor rechtsaf op de Laanweg bij de stoplichten, tegenover de Gortersweg. Van daaruit is het enkele minuten lopen naar het Buitencentrum. Of betaald op de parkeerplaats bij het Buitencentrum aan de Oorsprongweg. Met de bus lijn 410 uitstappen bij halte de Sanderije.

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780