Evenement
28-05-2022

Wandelen met IBD Schoorl

Wanneer
zaterdag 28 mei 2022
10.30 - 12.00 uur

Waar

Startlocatie:

De Bokkesprong
Heereweg 337
1873 GC Groet

Meld je aan

Schoorl is een van de mooiste plekken van Noord-Holland en misschien wel van heel Nederland. Je vindt er de hoogste duinen van het land, een prachtige zee met zandstrand, heide en heel veel bos. Wandelen in Schoorl is dan ook enorm afwisselend en geweldig om te doen. Tijdens de wandeling wissel je op een ongedwongen manier ervaringen uit over jouw ziekte. Je hoort de ervaringen van anderen en kan zelf ook vragen stellen of jouw verhaal doen. Na afloop wordt er een kopje koffie of thee aangeboden. Deelname is gratis. Loop je mee?

De startlocatie is restaurant De Bokkesprong. De route gaat door het bos en de duinen en is ongeveer 5km. Na afloop wordt een kopje koffie of thee aangeboden. Er is voldoende gelegenheid om naar het toilet te gaan.

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780