Evenement
27-05-2023

Wandelen met IBD - Dwingelderveld

Wanneer
zaterdag 27 mei 2023
13.30 - 15.00 uur

Waar

Startlocatie:
Parkeerplaats Oude Postweg 12
9417 TG Spier

Meld je aan

Ga je mee wandelen in het Dwingelderveld? Geniet van de mooie natuur. Iedereen is welkom!

Wandelen is goed voor de ontspanning, maar ook voor je spieren en je conditie. Onderweg spreekt je mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Je geniet van de mooie omgeving. Je kunt op een ongedwongen manier jouw vragen stellen je verhaal delen of luisteren naar anderen. Het maakt daarbij niet uit of je al langer de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebt of nog paar kort de diagnose hebt; iedereen is welkom!

We lopen het Plankenpad; een wandelroute van 5,5 km wat vooral over zandweggetjes gaat. De route is niet geschikt voor wandelwagens of rolstoelen. De wandeling loopt dwars door de natuur met verschillende soorten vlaktes zoals bos, heide, zandstukken en water. Het Plankenpad (aan het einde) is maar 3 planken breed en heeft geen railing. Hou hier dus rekening mee als je bijvoorbeeld slecht te been bent.

Na afloop wordt er een kopje koffie of thee aangeboden. Deelname is gratis. Wandel je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780