Evenement
01-07-2023

Geannuleerd: Wandelen met IBD Velsen-Zuid

Wanneer
zaterdag 1 juli 2023
10.30 - 12.00 uur

Waar

Startlocatie
Ingang Buitenplaatst Beeckestijn
Rijksweg 134
1981 LD   Driehuis/ Velsen-Zuid

Meld je aan

Wandel mee met onze ervaringsdeskundige vrijwilligers. Zij hebben zelf de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa, of zijn ouder van iemand met IBD. Met andere deelnemers wissel je op ongedwongen manier ervaringen uit.

Tijdens de wandelingen ontmoet je mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. De herkenning is dus vaak groot. Je hoeft niemand uit te leggen wat het is om IBD te hebben. Wel kan je jouw verhaal kwijt of je vragen stellen. Je hoort ook hoe andere met hun ziekte omgaan. Daarnaast is het gezond om te wandelen en heerlijk buiten te zijn. Bovendien geniet van je van omgeving.

De Wandeling in Velsen-zuid

Beeckestijn is een unieke buitenplaats en een prachtig wandelgebied. In de 18e eeuw is het huis uitgebouwd tot zomerverblijf voor vermogende Amsterdammers. Rondom werden een tuin in Franse stijl en een parkbos in Engelse stijl aangelegd. Deze route van ongeveer 5,5km loopt door de tuinen en het bos en duurt ongeveer 1,5 uur. Onderweg kan je genieten van de natuur en de zes verschillende stijlvormen in tuinarchitectuur ontdekken!

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780