Evenement
19-02-2022

Wandelen met IBD - Vogelenzang

Wanneer
zaterdag 19 februari 2022
10.30 - 12.00 uur

Waar

Ingang Oranjekom
1e Leijweg 2
2114 BH Vogelenzang

Meld je aan

Wandelen is goed voor iedereen. Tijdens deze wandeling geniet van je van de prachtige natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen; een Nederlands duingebied tussen Zandvoort en de Langevelderslag in de gemeente Noordwijk. In de Amsterdamse Waterleidingduinen geniet je van rust en ruimte. Het maakt deel uit van het Natura 2000-gebied Kennemerland-Zuid en is exclusief bestemd voor wandelaars. Onderweg is er grote kans dat u damherten tegenkomt, of misschien zelfs een vos. Tijdens de wandeling spreek je mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Je vindt herkenning en erkenning.

Je kunt elkaar vragen stellen of horen hoe een ander met de ziekte om gaat. Tijdens of na de wandeling krijg je een kopje koffie of thee aangeboden. We houden hierbij de dan geldende regels van de overheid / RIVM aan. (evt. QR-code bij de horeca). Deelname is gratis. Loop je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780