Evenement
17-03-2024

Wandelen met IBD: voorbereiden Citywalk

Wanneer
zondag 17 maart 2024
10.00 - 13.30 uur

Waar

Verzamelplaats:
In de stationshal van Rotterdam Centraal (centrum-/ Weena-zijde)
Onder de “wolk”, de ontmoetingsplek.

Meld je aan

Doe je mee aan de Citywalk (wandeltocht van de Marathon van Rotterdam)? Of wil je een goede uitdaging? Deze wandeling is langer dan gebruikelijk.  We lopen ongeveer 11 km. door de stad en rondom de Kralingse Plas. Het is een mooie voorbereiding op de City Walk Rotterdam op 13 april 2024.

Je kunt deze wandeling rondom de Kralingse plas ook mee lopen zonder je te hebben aangemeld voor de Citywalk, maar mogelijk is het een mooie opstap om mee te lopen.

Alle deelnemers hebben zelf te maken met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Door samen te lopen versterk je het gevoel om elkaar te motiveren. Je wisselt tijdens het wandelen jouw ervaringen en hoort hoe anderen met hun ziekte omgaan.

Zorg voor goede schoenen, genoeg drinken en wat te eten voor onderweg. We pauzeren ook tijdens de wandeling en bieden je een kopje koffie of thee aan. Deelname is gratis.

 

Ga je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780