Evenement
25-02-2024

Wandelen met IBD Wassenaar

Wanneer
zondag 25 februari 2024
10.00 - 12.30 uur

Waar

Verzamelen voor de ingang van De Tapuit
bezoekerscentrum Dunea
Meijendelseweg 40
Wassenaar

 

Meld je aan

Een wandeling door de duinen naar het strand van ca. 6 kilometer; wie wil er nou niet mee?

De Wandeling
We maken een wandeling door de duinen naar het strand van ca. 6  kilometer (ongeveer 1,5-2 uur lopen) en sluiten de wandeling af met een kopje koffie of thee.

Wandelen is goed voor iedereen! Naast dat het ontspant, je botten en spieren versterkt en het je conditie op peil houdt, spreek je tijdens deze wandeling ook nog eens andere mensen met IBD. Je kunt tijdens het wandelen op een ongedwongen manier in gesprek gaan met elkaar. Je hoort hoe anderen met bepaalde zaken omgaan en je kunt ook al wandelend je verhaal doen of vragen stellen. Ga je mee?

Verzamelen
We verzamelen voor de ingang van De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea, Meijendelseweg 40 in Wassenaar. Kijk uit naar een paarse Crohn&colitis paraplu.

Praktisch
Kom je met de fiets: Naast het bezoekerscentrum kun je gemakkelijk je fietsstallen.
Kom je met de auto: P1 parkeerplaats Meijendel (Kievietsduin) is de grootste. Deze is bij de rotonde. Dichterbij het bezoekerscentrum zijn ook nog twee kleinere parkeerplaatsen.
Kom je met het openbaar vervoer: De dichtstbijzijnde bushalte is De Kieviet in Wassenaar. Vanaf de bushalte is het ongeveer 14 minuten (1,2kilometer) lopen naar de ingang van Meijendel bij parkeerplaats P1 (Kievietsduin).

Vanaf  parkeerplaats P1 geven witte paaltjes het wandelpad van 1,5 kilometer aan naar De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea.

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780