Evenement
18-10-2020

Geannuleerd: Wandelen met IBD Wilp

Wanneer
zondag 18 oktober 2020
10.00 - 12.00 uur

Waar

Tennispark De Boerehofstee
Rijksstraatweg 24a
7384 AE Wilp

Meld je aan

Informatie
Op 18 oktober a.s. organiseert de regio Overijssel van Crohn & Colitis NL een wandeling waarbij ervaringen delen over de ziekte gecombineerd wordt met wandelen. Je geniet van de mooie omgeving van Wilp en je spreekt mensen ie net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben.

 

Wandelen
Wandelen verbetert je conditie, het is goed voor je botten, je kraakbeen en het versterkt de spieren. Ook zorgt wandelen voor ontspanning en dat heeft ook weer positieve gevolgen voor het lichaam. Je loopt samen met mensen die ook te maken hebben met een darmziekte. Daardoor wissel je, als je dat wilt, ervaringen over de ziekte uit.

Praktisch
We starten om 10.00 uur op de locatie met een inloop met koffie of thee met een koek. Rond 10.30 – 11.00 uur wandelen we ongeveer een uurtje over De Dijk van het prachtige dorpje Wilp. We wandelen met een groep van maximaal 12 deelnemers. Je kan een introduce meenemen. Na de wandeling is er nog de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken. Er is voldoende parkeergelegenheid. Met de OV fiets vanaf het station Deventer is de locatie ook prima bereikbaar.

Uiteraard nemen we de corona-regels serieus. We vragen je zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren. Uiteraard meld je je af wanneer je zelf klachten (hoesten, koorts) hebt.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780