Evenement
17-09-2022

Wandelen met IBD Zwolle (middag)

Wanneer
zaterdag 17 september 2022
14.00 - 15.30 uur

Waar

Startlocatie:

Beachclub Lakeside
Zalneweg 110
8026 PZ  Zwolle

Meld je aan

Wandelen is goed voor iedereen. Het is ontspannend. Het versterkt je botten en spieren. Het is goed voor je conditie en je bent lekker buiten. Tijdens deze route geniet je van de natuur. De wandeling is om de Wythemerplas, langs water en over bospaatjes De route is ongeveer 5 km.

Naast de mooie natuur, ben je in gezelschap van andere mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Al wandelend raak je met elkaar in gesprek. Je wisselt ervaringen over leven met IBD. Je hoort hoe anderen met hun ziekte omgaan en je kunt zelf ook jouw verhaal delen of vragen stellen. Niets moet.

Na afloop krijg je een kopje koffie of thee aangeboden. Bij de startlocatie (Beachclub Lakesite) is er mogelijkheid om naar het toilet te gaan. Deelname is gratis. Er is wel een betaald parekeren mogelijkheid.  Loop je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780