Evenement
21-08-2021

Wandeling Lisse (VOL)

Wanneer
zaterdag 21 augustus 2021
10.30 uur

Waar

Restaurant Het Tussenstation

Stationsweg 59

2161 AM Lisse

Meld je aan

Wandelen is goed voor iedereen. Naast dat het ontspant, je botten en spieren versterkt en het je conditie op peil houdt, spreek je tijdens deze wandeling ook nog eens andere mensen met IBD. Je kunt tijdens het wandelen op een ongedwongen manier in gesprek met andere mensen over jouw ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Je hoort hoe anderen met bepaalde zaken omgaan. Je kunt ook al wandelend je verhaal doen of vragen stellen.

We beginnen of eindigen de wandeling gezamenlijk met een kopje koffie of thee. De route is ongeveer 5 km lang. Naast dat je mensen met IBD spreekt, is de omgeving zeer de moeite waard. Het hele jaar door kun je in de streek rondom het dorp Lisse genieten van het polderlandschap, de bossen en prachtige duinen aan de kust.

Neem voor de zekerheid zelf een flesje water en evt. toiletpapier mee.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780