Evenement
07-10-2021

Webinar Ben jij Jobready?

Wanneer
donderdag 07 oktober 2021
19:30 - 20:30 uur

Waar

Online, thuis vanachter je laptop, pc of smartphone

Meld je aan

Wat voor werk past bij jou? Wat heb jij nodig om goed te kunnen werken? Hoe geef je je grenzen aan? Hoe vertel je een werknemer over je aandoening? En wat kun je verwachten van een sollicitatiegesprek?

Op donderdag 7 oktober a.s. vertelt Ruben van Emma at Work je meer over de mogelijkheden tijdens het webinar Ben jij job-ready?  Er worden tijdens het webinar ook praktijkervaringen gedeeld en is er meer dan voldoende ruimte om vragen te stellen.

Emma at Work ondersteunt jongeren (15-30j) met een fysieke beperking of chronische ziekte naar een zelfstandige toekomst. Bij Emma at Work zorg je dat je goed voorbereid bent op die (eerste) baan: je werkt door coaching en trainingen aan je persoonlijke ontwikkeling, oefent met solliciteren en je wordt voorgesteld aan een groot netwerk van bedrijven. Hoe? Denk bijvoorbeeld aan meeloopdagen, een mentor program, 1 op 1 (netwerk)gesprekken en vacatures. Daarnaast ontmoet je andere jongeren tijdens trainingsdagen en andere programma’s.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780