Evenement
05-10-2022

Webinar Voorbereiden op de arbeidsmarkt

Wanneer
woensdag 5 oktober 2022
15.30 - 17.00 uur

Waar

Online; thuis vanachter je laptop, PC of telefoon

Meld je aan

Stichting Studeren &Werken Op Maat (SWOM) begeleidt Young Professionals met een beperking (bijvoorbeeld ADHD of een chronische ziekte als IBD) bij het vinden van een passende baan of stage op het niveau van hun opleidingsachtergrond. Dit doen ze in samenwerking met meer dan 90 organisaties zoals verschillende ministeries, gemeenten, maar ook corporates zoals Aegon en Unilever. Dit is kosteloos voor jou.

In het interactieve webinar ‘voorbereiden op de arbeidsmarkt’ vertelt SWOM en een ervaringsdeskundige Young Professional je meer over wat je kan helpen bij het vinden van een geschikte stage of baan, geven ze enkele praktische tips over solliciteren en zetten ze jou aan het denken over jouw eigenschappen en vaardigheden. Ook besteden zij aandacht aan een belangrijke vraag die vaak vergeten wordt, namelijk: ‘Wat heb jij nodig om van jouw baan of stage een succes te maken?

Aan het einde van de workshop weet jij:

  • welk proces jij kan doorlopen om een baan of stage te kiezen die bij jou past;
  • waarom het belangrijk is om zelfkennis te hebben in de zoektocht naar een baan of stage;
  • wat jouw eigenschappen en vaardigheden zijn;
  • wat jij nodig hebt om van jouw stage of werk een succes te maken.

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780