Evenement
30-06-2021

Webinar Word groter dan wat jou klein houdt

Wanneer
woensdag 30 juni 2021
19.30 - 20.30 uur

Waar

Online; thuis vanachter je PC, laptop of smartphone

Meld je aan

Tijdens dit webinar zal Lida toelichten hoe de e-cursus is ontwikkeld. Zij vertelt aan de hand van een twee-gesprek met een deelnemer hoe de e-mail cursus werkt. De e-mail cursus bestaat uit vijf lessen. In iedere les leer je over een vaardigheid die, wanneer je hem toepast, meteen een positieve uitwerking heeft op je situatie en gevoelsleven. Het heeft invloed op de manier waarop jij het leven benadert, nu op dit moment. Iedere vaardigheid sluit aan bij jouw mogelijkheden en bouwt verder op de eerdere  vaardigheden. Aan het eind van de e-mail cursus heb je vijf op elkaar aansluitende vaardigheden tot je beschikking, die je helpen om anders om te gaan met je moeilijke situatie en je gevoelens daaromtrent.

Natuurlijk werkt het alleen als JIJ het werk doet! Het heeft slechts een minimaal effect als je alleen maar de e-cursus doorleest en niet doet wat wordt aanbevolen.

Het goede nieuws is dat de oefeningen niet moeilijk zijn. Ga aan de slag, geef het een kans. Je KUNT je leven veranderen en kalmer en meer georganiseerd gaan leven. Dat maakt het een stuk plezieriger.

Na deelname aan het webinar kan je je aanmelden voor de e-cursus.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780