Evenement
16-11-2022

Workshop Energiemanagement Amersfoort VOL

Wanneer
woensdag 16 november 2022
19.30 - 21.00 uur

Waar

Meander Medisch Centrum
Foyer
Maatweg 3
3813 TZ  Amersfoort

Meld je aan

De workshop
Crohn & Colitis NL organiseert in samenwerking met MDL verpleegkundige en psychosociaal begeleider Christa Vermeer een interactieve workshop over energiemanagement.

Misschien heb je in een bepaalde periode veel last van vermoeidheid, bijvoorbeeld bij een opvlamming, en heb je andere weken of maanden meer energie. Of misschien voel je steeds een gebrek aan energie, ook wanneer de ziekte in remissie (rustig) is. Voor veel IBD patiënten is het vinden van de juiste balans en het maken van keuzes een dagelijkse uitdaging.
Deze workshop staat in het teken van de dagelijkse confrontatie met IBD en het geven van handvatten om de kwaliteit van leven

Begeleiding
Ch
rista Vermeer heeft al 22 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met IBD. Dit doet ze als MDL verpleegkundige in het Meander Medisch Centrum en als psychosociaal begeleider. Christa heeft eerder o.a. het educatieprogramma PPEP4ALL begeleid, gericht op het managen van de psychosociale gevolgen waar je als patiënt mee te maken krijgt. Op dit moment werkt zij samen met Margot van Zon, ervaringsdeskundige coach aan een nieuwe training, Me, Myself & IBD. Het is haar passie om mensen te stimuleren en enthousiasmeren om meer te kijken naar mogelijkheden i.p.v. beperkingen en zelfredzaamheid te vergroten. Je bent immers veel meer dan je ziekte.

Voor wie?
Iedereen die graag handvatten wil krijgen om zo goed mogelijk om te gaan met vermoeidheid en het vinden van de juiste balans in zijn/haar dagelijkse leven met IBD. In het aanmeldformulier is het mogelijk om aan te geven of je ook een partner wilt meenemen.

Praktisch
Deelname aan de workshop is gratis. De workshop bestaat uit maximaal 30 deelnemers, bestaande uit IBD patiënten of familieleden. Vol = vol! Er zullen tevens vrijwilligers aanwezig zijn van Crohn & Colitis NL.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780