Evenement
02-03-2024

Yoga: fysiek én online

Wanneer
zaterdag 2 maart 2024
13.00 - 14.00

Waar

Zoyoga
Overspoor 64 M
1688 JH Nibbixwoud

of: online

Meld je aan

Deze yogasessie is speciaal voor mensen met buikklachten. Er wordt een Hathayoga-les gegeven die goed is voor mensen die willen werken aan meer ontspanning, mensen die slecht slapen, en / of voor mensen met chronische pijn. Omdat deze zowel op locatie als online is, kan je ook thuis vanuit je eigen woon- of slaapkamer de sessies bijwonen.  Wat handig is om bij de hand te hebben: een opgerolde deken, een handdoek of kussentje. Verder zijn warme sokken, een kussentje en een dekentje fijn voor bij de eindontspanning. De oefeningen zijn deels op een stoel uit te voeren.

Hathayoga is een milde vorm van yoga voor mensen met chronische klachten, pijn of spanning. Tijdens de les wordt gewerkt met eenvoudige houdingen die aangepast worden aan ieders mogelijkheden door het gebruik van kussens, bolsters of een stoel. Er zal een meditatie en een ademhalingsoefening aangereikt worden.

Op het aanmeldformulier kan je aangeven of de les live of online volgt.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780