Evenement
11-05-2022

Yoga met IBD (online)

Wanneer
woensdag 11 mei 2022
19.30 - 20.30 uur

Waar

Online; thuis vanachter je laptop, PC of smartphone.

Meld je aan

Crohn & Colitis NL biedt ook dit voorjaar weer online yogasessies aan. De sessies zijn speciaal voor mensen met buikklachten. De diverse vormen van yoga zijn goed voor mensen die willen werken aan meer ontspanning, mensen die slecht slapen, en / of voor mensen met chronische pijn. Omdat deze sessies online zijn, kan je thuis vanuit je eigen woon- of slaapkamer de sessies bijwonen. Je hebt een matje nodig, een kleed, evt. bolsters en een stoel.

Docente Bethinda Fang is eigenaresse van een kleine Yoga, Massage, Pilates en Essentrics studio in Haarlem. Haar uitgebreide kennis van het menselijk lichaam en haar holistische visie op gezondheid en welzijn deelt zij gepassioneerd met iedereen die daarvoor openstaat. In haar yoga lessen integreert zij dan ook haar kennis van oosterse en westerse disciplines.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780