Evenement
21-01-2023

Yogales voor mensen met buikklachten

Wanneer
zaterdag 21 januari 2023
10.00 - 11.00 uur

Waar

Yogastudio Santpoort
Burg. Weertsplantsoen 112 (2e etage, lift aanwezig)
2071  PK  Santpoort-Noord

Meld je aan

Crohn & Colitis NL biedt opnieuw een yogales aan bij Yogastudio Santpoort. De sessie is speciaal voor mensen met buikklachten. De diverse vormen van yoga zijn goed voor mensen die willen werken aan meer ontspanning, mensen die slecht slapen, en / of voor mensen met chronische pijn. Deze yogales staat in het teken van diepe ontspanning. In deze les komen zowel yin als restorative houdingen aan bod, afgewisseld met meditatie-, visualisatie- en ademhalingsoefeningen. Verzachting, verstilling en diepe rust begeleiden jou naar je diepste staat van zijn van waaruit je in de flow van het leven kunt zijn.

De les is toegankelijk en voor iedereen geschikt. Alle yogaspullen zijn aanwezig. Vind je het prettig om je eigen mat te gebruiken, dan mag je die uiteraard meenemen. Eventueel ook een doek om over de bolsters / kussens te leggen. Probeer zo’n anderhalf uur voorafgaand aan de les niet meer te eten.

Docente Bianca Coorengel heeft al 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij het (leren) ervaren van ontspanning in lichaam. Dit doet ze als Yin & Yoga Nidra docente en lichaamsgerichte coach. Ze woont in Santpoort-Noord en is 1,5 jaar geleden moeder geworden. Het is haar passie om mensen te begeleiden bij het landen in het lichaam, leren (door)voelen, verzachten, verstillen en aanwezig zijn, zodat er weer kalmte en rust ervaren wordt. Ze biedt tools om toe te passen in je dagelijks leven, zodat je overal en op elk moment weer ontspanning kunt vinden en bij jezelf kunt zijn.

Deelname aan de les is gratis en exclusief voor leden van Crohn & Colitis NL. Gratis parkeren voor de deur (een gedeelte met blauwe parkeerkaart)

OV: station Santpoort Noord op loopafstand en bus 385 op loopafstand.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780