Evenement
07-06-2024 / 09-06-2024

VOL:Zeilweekend Jongeren (18-30 jaar)

Wanneer
vrijdag 7 juni 2024 - zondag 9 juni 2024
20.00 - 17.00

Waar

It Sailhûs
Mardyk 11
8581 KG -Elahuizen

Meld je aan

ER ZIJN GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR!

Je bent dit weekend samen met maximaal 17 andere jongeren met IBD. Geniet van het samen zeilen en deel in een ontspannen sfeer ervaringen met elkaar.

Je gaat elke dag zeilen, onder leiding van de schipper en zijn maat, op de ‘De Beatrix’; een uniek schip en geschikt voor het échte zeilen. De zeiltochten zijn op de Friese wateren, en mogelijk ook op het IJsselmeer. In overleg met elkaar beslissen jullie welke havens en plaatsen je onderweg bezoekt. Uiteraard rekening houdend met het weer en de windverwachting. Maak je maar klaar voor een geweldige zeiluitdaging!

Je overnacht in de groepsaccommodatie It Sailhûs (in Elahuizen), in een twee-persoons kamer. Koken doen jullie gezamenlijk; net als zorgen voor het ontbijt en de lunch.

De kosten voor deelname aan het zeilweekend zijn € 50,-. Dit is inclusief overnachtingen en alle maaltijden.

Mocht je, wegens geldende redenen tocht niet kunnen deelnemen, dan kan je kosteloos annuleren tot donderdag 17 mei 2024. Leden van Crohn & Colitis NL en mensen die nog niet eer zijn mee geweest hebben voorrang bij deelname.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780