Evenement
02-06-2023 / 04-06-2023

VOL: Zeilweekend Jongeren (18-30 jaar)

Wanneer
vrijdag 2 juni 2023 - zondag 4 juni 2023
20.00 - 17.00

Waar

It Sailhûs
Mardyk 11
8581 KG -Elahuizen

Meld je aan

Ga je mee? Je bent dit weekend met maximaal 17 andere jongeren met IBD. Geniet van het samen zeilen en deel in een ontspannen sfeer ervaringen met elkaar.

Je gaat elke dat zeilen onder leiding van de schipper en zijn maat, op een van de twee catamarans. De zeiltochten zij op de Friese wateren, en mogelijk ook op het IJsselmeer. In overleg met elkaar beslissen jullie welke havens en plaatsen je onderweg bezoekt. Uiteraard rekening houdend met het weer en de windverwachting.

Je overnacht in  de groepsaccommodatie It Sailhûs (in Ellahuizen, Friesland) in een tweepersoonskamer. Koken doen jullie gezamenlijk; net als zorgen voor het ontbijt en de lunch.

De kosten voor deelname aan het zeilweekend zijn € 50,-. Dit is inclusief overnachtingen en alle maaltijden.

Mocht je, wegens geldende redenen tocht niet kunnen deelnemen, dan kan je kosteloos annuleren tot donderdag 18 mei 2023. Leden van Crohn & Colitis NL hebben voorrang bij deelname.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780