Evenement
03-12-2020

Kinderwens & zwangerschap bij IBD (Webinar)

Wanneer
donderdag 03 december 2020
19:30 - 21:30 uur

Waar

Online; thuis vanachter je laptop of smartphone

Meld je aan

Zwanger worden of zwanger zijn met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Is dat mogelijk?
Hoe verloopt de zwangerschap doorgaans? Waar moet je rekening mee houden? Welke medicatie kan je gebruiken? En kan je via de natuurlijke weg bevallen?

Deze en andere vragen komen aan bod tijdens het webinar Kinderwens & Zwangerschap en IBD.

Alle activiteiten van Crohn & Colitis NL zijn afgelast vanwege het coronavirus. We kunnen ons voorstellen dat je juist nu in contact wil komen met andere mensen met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa, en dan specifiek over het onderwerp Kinderwens & Zwangerschap. Daarom organiseren wij dit webinar.

Dr. B. Jharap, Maag-, darm-, leverarts in het Meander MC vertelt je over zwanger worden en zwanger zijn met IBD. Zij gaat in op medicatie-gebruik en hoe je je goed kunt voorbereiden op een zwangerschap. Naast de arts is er ook een ervaringsdeskundige aanwezig; een patiënte met de ziekte van Crohn die kort haar ervaringen vertelt. Je kunt als deelnemer je vragen aan zowel de arts als de ervaringsdeskundige stellen.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780