Online collectebus

Wil je geld ophalen voor Crohn & Colitis NL? Bijvoorbeeld met een sponsorloop, of een jubileum waarbij je in plaats van een cadeau geld ophaalt voor onze vereniging. Dat kan nu heel eenvoudig met onze online collectebus.

Hoe werkt de online collectebus?

Wat leuk dat je een actie wilt starten waarbij je geld voor Crohn & Colitis NL wilt ophalen. Natuurlijk wil je dat er zo veel mogelijk mensen (bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s) op de hoogte zijn van jouw actie, zodat zij jou met geld kunnen steunen. We helpen je graag met onze online collectebus. Hoe werkt het?

  • Maak zelf een online collectebus aan. Je vult de gevraagde gegevens in, voegt eventueel een foto toe en geeft aan hoe je jouw collectebus wilt delen met familie, vrienden en/of collega’s. Het wijst zichzelf. Mocht je er toch niet uitkomen, stuur ons een mail en wij helpen je verder.

OF

  • Stuur een mail en vertel kort wat voor actie je gaat beginnen. Wij nemen dan contact met je op om deze actie samen met jou online te zetten zodat je jouw actie kunt delen met andere mensen.

Zij gingen je voor