Vrijwilliger worden

Crohn & Colitis NL kan niet zonder actieve vrijwilligers. De ene vrijwilliger zet zich in als regiocoördinator, een ander als luisterend oor aan de ervaringsdeskundigenlijn en weer anderen als redactielid van Crohniek of moderator van de besloten Facebookgroep. Ben je enthousiast, verantwoordelijk, collegiaal en communicatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Word jij onze collega-vrijwilliger?

Openstaande vacatures

Voor diverse regio’s zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Met name in de regio’s Friesland, Drenthe, Gelderland, Brabant, Zeeland en Limburg. Voor een aantal genoemde regio’s zijn we ook op zoek naar regiocoordinatoren.

Interesse? Stuur een brief met jouw motivatie naar het adres dat vermeld staat in de vacaturetekst of mail info@crohn-colitis.nl.

Heb je vragen over één van de functies? Neem dan contact op via 0348 – 432 920 (maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 14.30 uur).

Ons vrijwilligersbeleid

Open sollicitatie

Daarnaast kan je ook vrijblijvend reageren via een open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze organisatie willen helpen en de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa onder de aandacht willen brengen.

Stuur jouw motivatie naar regioservice@crohn-colitis.nl

Crohn & Colitis NL koestert haar vrijwilligers

Ruimte voor eigen initiatief vindt vrijwilligerscoördinator Cindy de Rouw essentieel bij de begeleiding van leden die regionaal actief zijn. “Zij zijn de experts!” PGOsupport interviewde Cindy over haar werk als vrijwilligerscoördinator.

Lees het interview met Cindy