Actueel
16-08-2023

Doe mee met het Patiënten VolgProgramma

Tijdens het tweede jaar van hun studie Geneeskunde aan de universiteit Utrecht, krijgen studenten het onderdeel Patiënten VolgProgramma (PVP). Studenten leren tijdens dit studieonderdeel wat het betekent om een chronische ziekte te hebben.

Vragen als: Hoe ga je met de ziekte om? Hoe is het voor jouw familie? Welke aanpassingen en zorg zijn er nodig, komen aan bod. Wie kunnen dit beter vertellen dan mensen die de ziekte zelf hebben.

Werkwijze

De studenten brengen twee keer een bezoek aan huis om te praten over het leven met een chronische ziekte. Dit gebeurt in groepjes van twee à drie studenten.

Belangstelling?

Ben je tussen de 18-65 jaar en woon je in of dichtbij Utrecht stad, en heb je belangstelling om mee te doen? Stuur een mail of bel met Wilma Slagmolen (maandag, dinsdag en donderdag) op telefoonnummer: 088 – 7559589, of per mail: w.slagmolen@umcutrecht.nl of M.M.E.Bliekendaal-3@umcutrecht.nl

 

 

Delen op social media:

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijkse nieuwsbrief
Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Crohn of colitis ulcerosa? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.