Ervaringsverhaal

Blog Lisa – Tijd voor iets nieuws!

Twee jaar lang mocht ik maandelijks mijn verhaal delen op de website en social media van Crohn & Colitis NL. Bijvoorbeeld blogs over het hebben van een stoma, waar ik tegenaan liep als ik weer eens moest herstellen, een brief die ik schreef aan mijn Crohn en vooral blogs over hoe het is om te leven met een chronische aandoening.

Ik ben dankbaar dat ik mijn verhaal mocht delen op dit mooie platform. Het is alleen nu tijd om het stokje over te dragen aan iemand anders.

Dat ik heb besloten om te stoppen met deze blogs heeft eigenlijk een heel fijne reden. Het gaat namelijk goed met mij. De ziekte van Crohn is eindelijk weer eens rustig. Mijn arts sprak laatst zelfs over remissie. En ik voel mij gelukkig ook goed. Daarom heb ik eigenlijk niet meer zo veel te vertellen over IBD.

Ik ga heerlijk genieten van mijn remissie!

Natuurlijk blijf ik mijn verhaal delen via mijn eigen pagina. En ga ik heerlijk genieten van mijn remissie. Leuke dingen ondernemen, aandacht geven aan mijn eigen bedrijf en aan mijn eigen blog. Want dat laatste was een beetje een vergeten kindje geworden.

Ik wil iedereen bedanken die mijn blogs heeft gelezen, en voor alle mooie reacties daarop. Ik hoop dat ik jou een stukje herkenning heb mogen geven, en dat jij je iets minder alleen voelde daardoor.
Uiteraard wens ik iedereen heel fijne feestdagen, dat we hopelijk weer mooie herinneringen mogen maken. En dat 2023 een mooi jaar wordt, vol met leuke momenten en bovenal dat onze darmen eens lief voor ons zijn.

 

Lisa (31) heeft sinds 2013 de ziekte van Crohn. Ze woont samen met haar man Rob en hun hond Luna in een dorp in Zuid-Holland. Momenteel is zij volledig afgekeurd en om de dagen door te komen is ze bezig met creatieve hobby’s, fotografeert ze graag en schrijft ze ook blogs op haar eigen website.

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780

Delen op social media: