Evenement
21-08-2021

Wandeling Achtmaal (NB-west)

Wanneer
zaterdag 21 augustus 2021
11.00 uur

Waar

Startplaats:

Herberg ’t Pannehûsske
Roosendaalsebaan 4
4885 JK Achtmaal

 

Meld je aan

Tijdens deze wandeling ontmoet je mensen die ook de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Het maakt niet uit of je al langer de diagnose hebt of nog maar kort. Je kunt je ervarigen delen met andere deelnemers. Misschien heb je vragen of wil je juist horen hoe anderen met hun ziekte omgaan.

Wandelen is gezond voor iedereen; het versterkt je spieren en bouwt je conditie op. En in deze groep kan je ook nog eens je ervaringen delen. De mede-wandelaars weten wat het is om IBD te hebben.

Vanaf de startplaats zal een gids de groep meenemen door het landelijke bosrijk gebied. De wandeling is maximaal 6 km. maar kan, als de groep dat wil, ingekort worden. Voorafgaand of na afloop van de wandeling krijg je een kopje koffie of thee aangeboden.

Loop je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780