Evenement
20-11-2021

Wandelen met IBD Delftse Hout

Wanneer
zaterdag 20 november 2021
10.00 - 11.30 uur

Waar

Verzamelen:

Café du Midi
Noordeindseweg 70
2645 BC Delftgauw

Meld je aan

Wij organiseren weer een wandeling, dit keer voor IBD-patiënten én hun naasten, zoals bijvoorbeeld een partner, broer, zus, ouder of goede vriend(in). We hopen hiermee in het bijzonder mensen die in nauw contact met een IBD-patiënt staan een mogelijkheid te geven ervaringen met elkaar te delen, want hoe is het nu voor hen om met deze chronische ziekte om te gaan? Zij kunnen samen wandelen en daarna weer bij de groep IBD-patiënten aansluiten voor een kopje koffie of thee.

Maar niets hoeft en alles kan! Natuurlijk ben je ook welkom als IBD-patiënt zonder een bekende mee te nemen of als je zelf geen IBD hebt maar wel een naaste bent van een IBD-patiënt. Er is ruime gelegenheid om al wandelend met elkaar te praten en vragen te stellen over wat de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa voor jou betekent en hoe je ermee omgaat. Kom je ook?

Praktisch

Je bent om 10.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Adres: Café du Midi, Noordeindseweg 70, 2645 BC Delftgauw, parkeerplaats aanwezig. Om 10.30 uur start de wandeling (ca. 5 km, 1 uur en 30 min. lopen). Voor de wandeling heb je makkelijk zittende kleding, waterdichte schoenen (deel van route is ‘laarzenpad’) en eventueel een rugzakje met een flesje water nodig. Deelname is gratis.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780