Evenement
25-06-2022

Wandelen met IBD Heemskerk Assemburg - Geannuleerd

Wanneer
zaterdag 25 juni 2022
10.30 - 12.00 uur

Waar

Startlocatie:
Bezoekerscentrum Het Koetshuijs
Tolweg 9a
Heemskerk

Meld je aan

Achter kasteel Assumburg ligt een fraaie baroktuin. Op dezelfde plek als 300 jaar geleden is deze tuin aangelegd in Frans classicistische stijl. De route gaat langs de spiegelvijver met fonteinen, het rosarium, de boomgaarden en de groente- en kruidentuin met een bijzondere waterput. Onderweg spreek je mensen die net als jij IBD hebben. Je wisselt op een ongedwongen manier ervaringen uit.

Vanaf de startlocatie wandel je in maximaal 1,5 uur tijd, ongeveer 4,5km door het gebied. Na afloop wordt er een kopje koffie of thee aangeboden bij Het Koetshuijs. Hier is tevens gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Parkeren kan bij de toegang aan de Tolweg (aangegeven met een groot groen parkeerbord). Het parkeerterrein ligt direct aan de ingang van de kasteeltuin.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780