Evenement
11-06-2022

Wandelen met IBD Uden

Wanneer
zaterdag 11 juni 2022
14.00 - 16.00 uur

Waar

Startlocatie

Gasterij de Pier
Schansweg 3
5406 TP Uden

Meld je aan

Wandelen is goed voor iedereen. Het verstevigd je botten en is goed voor je spieren. Tevens bouw je aan je conditie. Je bent heerlijk buiten, geniet van de natuur en de omgeving en je spreekt mensen die net als jij IBD hebben.

Op een ongedwongen manier ben je in gesprek met mensen die net als jij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa hebben. Je kunt vragen stellen maar ook horen hoe anderen met beplaalde zaken om gaan.

De wandeling wordt georganiseerd door vrijwilligers van Crohn & Colitis NL. Zij hebben zelf ook IBD. De wandeling is ongeveer 6,5 km. Hoofdzakelijk vlak en onverhard. Je wandelt over het prachtige stuifzandgebied en het mooie bosgebied van de Bedafse Bergen en langs natuurgebied de Wijstgronden.. De wandeling wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. Deelname is gratis.

Parkeren: Het makkelijkste is om te parkeren bij de grote Maashorst parkeerplaats. Deze staat op Google Maps als Parkeerplaats Bedafse Bergen.

Loop je mee?

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780