Evenement
03-04-2024

Leven met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa Den Bosch

Wanneer
woensdag 3 april 2024
19.30 - 21.30 uur

Waar

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Auditorium
Henri Dunatnstraat 1
5223 GZ ‘s-Hertogenbosch

Meld je aan

Gelukkig leiden veel mensen met IBD een normaal leven. Toch kan je chronische darmziekte ook voor uitdagingen zorgen in je dagelijks leven. Bijvoorbeeld rondom voeding, werk en relaties en seksualiteit.

Je vraagt je misschien af wat je het beste kunt eten. Of hoe voeding ervoor kan zorgen dat je minder klachten hebt van je ziekte? Misschien heb je vragen over relaties en seksualiteit. Of je hebt vragen over werk. Je wilt aan het werk blijven, of je moet je juist ziekmelden; wat dan? De presentaties gaan in op deze onderwerpen.

Voor wie?
De bijeenkomst is voor mensen met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Partners, familieleden of andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Ervaringen delen
Er is voldoende gelegenheid om de sprekers vragen te stellen. Tijdens de pauze kun je andere mensen met IBD spreken. Crohn & Colitis NL heeft een stand met informatie, en je kunt er ervaringen uitwisselen met ervaringsdeskundigen. Kom gerust langs.

Voor het volledige programma kan de Uitnodiging  downloaden.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780