Evenement
24-03-2022

Online gespreksgroep IBD vermoeidheid

Wanneer
donderdag 24 maart 2022
19.30 - 21.00 uur

Waar

Online, thuis vanachter je PC, laptop of smartphone

Meld je aan

Vermoeidheid speelt vaak een grote rol in het leven van mensen met IBD. Vermoeidheid bij IBD is niet bij iedereen hetzelfde.

Als er een duidelijke oorzaak is voor jouw vermoeidheid, zoals een ontsteking, een ijzer- of vitaminetekort, dan kan jouw arts je hiervoor behandelen.

Er is echter een grote groep mensen die last van vermoeidheid blijft houden na uitsluitsel van lichamelijke oorzaken. Een deel daarvan kan te maken hebben met psychosociale factoren zoals acceptatie van het feit dat je een chronische ziekte hebt, aanpassing van de levensstijl, sociale factoren, pijn en emoties. Met elkaar hierover in gesprek gaan kan helpen. De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundige vrijwilligers.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780