Evenement
30-03-2024

Wandelen met IBD Marknesse (Waterloopbos)

Wanneer
zaterdag 30 maart 2024
10.30 - 12.00 uur

Waar

Bezoekerscentrum Waterloopbos (bij het informatiebos)
Voorsterweg 34
8316 PT Marknesse

Meld je aan

Loop je mee in deze unieke omgeving? Je spreekt anderen die ook Crohn of colitis ulcerosa hebben. In het waterloopbos ligt het Proeflab, een voormalige waterlaboratorium waar schaalmodellen van havens van over de hele wereld zijn nagebouwd om testen mee te doen. Dat maakt dit gebied een unieke omgeving om te wandelen.

De wandeling is ongeveer 5 km. We starten en eindigen bij het bezoekerscentrum. Na afloop bieden we je bij het paviljoen een kopje koffie of thee aan. Hier kan je ook naar het toilet.

Er zijn 2 drempelvrije routes, die geschikt zijn voor rolstoelers.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: vanaf station Zwolle met bus 71 richting Emmeloord, halte Voorsterweg in Marknesse. Vanaf de bushalte is het 10 minuten lopen naar het bezoekerscentrum Waterloopbos.

Er is een gratis parkeerplaats aanwezig.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780